Fotograaf Ede

Reclame shoot voor Nassau Door

Vorige week was het zo ver! Tegen de avond hebben we afgesproken om voor Nassaudoor een reclame shoot te doen op het hockeyveld van MHC-Ede. Super mooie foto’s weten te maken met een keeper en art-director.
Nassau door is een bedrijf dat is gespecialiseerd in Bedrijfsdeuren en elektrische garagedeuren zowel voor de zakelijke als particuliere markt.
Veiligheid is een belangrijk onderdeel van het beleid wat zij voeren. Om de veiligheid van de werknemers te garanderen zijn deze VCA gecertificeerd. Met dit certificaat zijn onze servicemedewerkers bekwaam in het veilig leveren en plaatsen van onze producten bij de klant. Veiligheid is dus een spil in het bedrijf en vandaar dat men heeft gekozen voor een Hockeykeeper in keeperskleding wat ook veilig is tijdens de sport. Mocht u een keer willen kijken naar het resultaat deze is binnenkort te bezichtigen op het parkeerterrein van de Hockeyclub in Ede.

Meer berichten

Casper Korver winnaar fotowedstrijd Ede Marketing

Casper Korver winnaar fotowedstrijd Ede Marketing

31 maart 2022- Ede Marketing had 2 maanden geleden een fotowedstrijd gehouden. Opdracht luidde: stuur jouw favoriete foto dat typisch Ede uitbeeldt. Ik wist gelijk welk beeld ik zou insturen. Ik had namelijk de foto al liggen en al 2 jaar geleden gemaakt tijdens een...

Fotografie voor nieuwe brochure Promocompany

Fotografie voor nieuwe brochure Promocompany

Voor Promocompany in Ede heb ik vorige week opnames gemaakt voor de nieuwe brochure snoeppotten. Dit was een hele klus aangezien er veel producten waren met reflecterende oppervlaktes. Een mooie uitdaging dus. Ook een verzamelfoto voor mogen maken met een mooie...

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.