Locatie fotografie ede

Fotograaf Ede

Locatie fotografie Ede

Een fotosessie op locatie zoals een familie/gezins-fotoshoot creëren we samen. Door een ontspannen sfeer neer te zetten door gezellig te kletsen zorgen wij voor leuke momenten en emotie. Zo krijg je de mooiste foto’s.

Daardoor blijf je niet te lang stil staan bij het maken van de foto’s en voel je je snel op je gemak. Hierdoor ontstaan vaak de meeste spontane locatie foto’s.

Omdat ik als fotograaf op locatie kom kunnen wij zelf een locatie uitkiezen. Zo gaan wij naar bijvoorbeeld een park, natuurgebied, industriële locatie of andere plek in overleg waar de voorkeur naar uit gaat. Omdat we op een buiten locatie zijn voelen zowel volwassenen als kinderen zich snel op hun gemak. Dat is nu precies wat ik probeer te bereiken en vast te leggen als fotograaf op locatie. Het vrije gevoel zie je dan ook bijna terug op iedere foto.

Zodra ik als fotograaf op locatie ben, wandelen en kletsen we naar een mooie plek en gaan we daar aan de slag om de mooiste foto’s te maken. Tijdens de fotoshoot maken we groepsfoto’s maar ook individuele foto’s en alle andere besproken combinaties zodat we een gevarieerde set aan foto’s hebben. Omdat het belangrijk is dat de kids aan mij en de camera wennen, beginnen we rustig en op een comfortabele manier. Zeker bij jonge kinderen is dat belangrijk. Ik maak geen standaard geposeerde foto’s maar laat me meer leiden door de kinderen en hun emoties. Dat kan betekenen dat ik achter de kinderen aan moet rennen of moet kruipen. Als fotograaf op locatie ben ik hier goed voor getraind. Dit allemaal om het maximale uit de foto te kunnen halen.

Een fotosessie op locatie kan goed gecombineerd worden met een weekendje weg, een familiereünie, vrijgezellenfeest, vriendenweekend, etc. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat is nou nog mooier en persoonlijker om jullie foto op locatie te maken in eigen tuin!

Fotograaf Ede

Locatie fotografie

Fotograaf Ede

Locatie fotografie tarief

 

Locatie fotograaf
Er wordt een uitgebreide sessie gemaakt
Proeven worden verzonden in een pdf
Snelle levertijd
Meerdere beelden zijn af te nemen.
Buiten Ede 0.45 cent excl.btw per kilometer

Vanaf €89.00

offerte fotograaf ede

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou fotografie opdracht(en).

Fotograaf Ede

waarom fotograaf ede

Fotografie is een combinatie van het kijken, luisteren en omgaan met mens en dier. Voor mij is het de kunst om het op een andere manier dan standaard neer te zetten. Dan valt de foto op en krijgt de foto veel meer aandacht. Professioneel en discreet, de werkwijze van allround fotograaf Ede Casper Korver.
Bij fotografie draait het niet alleen om de foto. Ook de afwerking en bewerking kan de foto nog mooier maken.  J kan bij mij in de WEBSHOP kijken wat de mogelijkheden zijn. Het adres voor mooie en bijzonder platen op verschillende materialen voor bij jou aan de muur.
Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de echte momenten zodat jullie spontane lifestyle foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie van kleur- en zwart-witfoto’s.
In mijn vrije tijd ben ik voortdurend bezig met fotografie. Ook dan vind ik het leuk om dingen vasteleggen. Wandelen en genieten van alles om je heen of tijdens een vakantie volledig losgaan met de camera.

Contactformulier

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.