Rouw fotografie ede

Fotograaf Ede

Rouw fotografie Ede

Het fotograferen van een uitvaart is en blijft een emotioneel proces. Dat geldt zowel voor mij als rouwfotograaf als voor de nabestaanden die aanwezig zijn bij de uitvaartceremonie.

Niet iedereen kiest ervoor om een rouwfotograaf in te huren. Echter maak ik toch steeds vaker mee dat mensen mij bellen als rouwfotograaf in Ede. Rouwfotografie in en rondom Ede is er dan ook om ‘het laatste afscheid’ vast te leggen.

Nabestaanden die ervoor gekozen hebben om het afscheid vast te laten leggen door een rouwfotograaf zijn hier naderhand altijd heel blij mee. Vooral familieleden en partners van de overledenen beleven de dag van de uitvaart in een soort roes. Veel van wat er gebeurt gaat langs hen heen en krijgen ze in beperkte mate mee. Dan is het heel fijn om achteraf de dag nog eens rustig te kunnen beleven en troost te kunnen halen uit de vastgelegde beelden en meelevende emoties van nabestaanden en andere genodigden. Dit door middel van de gemaakte foto’s door mij, Casper Korver, als rouwfotograaf.

Ik let op deze moeilijke dag altijd extra op om de kleine momentjes vast te leggen die je anders helemaal niet had gezien zoals een hand op iemands schouder of een innige omhelzing. Ik als rouwfotograaf leg al deze mooie momenten vast zodat jij ze nog kunt blijven koesteren.

Als het gaat om rouw, kan ik spreken uit eigen ervaring. Als kleine jongen van 13 jaar verloor ik mijn vader die overleed aan een ongeneeslijke ziekte. Van de dag van het afscheid kan ik alleen het verdriet herinneren dat ik had en heb ik totaal geen beeld meer van hoe de ceremonie verliep. Ik had de beelden achteraf graag nog terug willen zien maar helaas is hier geen beeldmateriaal van gemaakt door een rouwfotograaf, ik had graag een rouwfotograaf op die dag aanwezig willen hebben.

Ik ben me ervan bewust dat er niet dagelijks in het Rouwalbum en naar de rouwfotografie wordt gekeken. Echter heb ik om mij heen gemerkt dat het mensen enorm kan helpen in het verwerkingsproces, je kunt het album op elk gewenst moment weer pakken. Dit kan voor vele mensen troostend werken. In mijn beleving zou het goed vastleggen van een dag van afscheid door een professionele rouwfotograaf daarom de normaalste zaak van de wereld moeten zijn.

Ben jij op zoek naar een rouwfotograaf in en rondom Ede die deze emotionele dag vastlegt? Neem dan contact met mij op, dan help ik  Casper Korver,  jou graag verder.

Niet het mooiste moment maar wel een moment om het te kunnen verwerken en te delen.

Fotograaf Ede

Rouw fotografie

Fotograaf Ede

Rouw fotografie tarief

 

Zeer discreet en gepast
Foto’s in album mogelijk
Hoogwaardige kwaliteit
Snelle levertijd
Bestanden af te kopen
Buiten Ede 0.45 cent excl.btw per kilometer

Vanaf €295.00

offerte fotograaf ede

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou fotografie opdracht(en).

Fotograaf Ede

waarom fotograaf ede

Fotografie is een combinatie van het kijken, luisteren en omgaan met mens en dier. Voor mij is het de kunst om het op een andere manier dan standaard neer te zetten. Dan valt de foto op en krijgt de foto veel meer aandacht. Professioneel en discreet, de werkwijze van allround fotograaf Ede Casper Korver.

Bij fotografie draait het niet alleen om de foto. Ook de afwerking en bewerking kan de foto nog mooier maken.  J kan bij mij in de WEBSHOP kijken wat de mogelijkheden zijn. Het adres voor mooie en bijzonder platen op verschillende materialen voor bij jou aan de muur.

Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de echte momenten zodat jullie spontane lifestyle foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie van kleur- en zwart-witfoto’s.

In mijn vrije tijd ben ik voortdurend bezig met fotografie. Ook dan vind ik het leuk om dingen vasteleggen. Wandelen en genieten van alles om je heen of tijdens een vakantie volledig losgaan met de camera.

Contactformulier

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.