Huwelijks fotografie ede

Fotograaf Ede

Huwelijks fotografie Ede

Als trouwfotograaf in Ede maar ook verder in het land maak ik onvergetelijke foto’s waarop iedereen zichzelf is! Ontspannen, vrolijk of emotioneel en altijd echt en oprecht.

Een huwelijk doe je als het goed is maar 1 keer!

Jullie huwelijksdag is speciaal en deze dag verdient het om goed vastgelegd te worden. Kies daarom voor een professionele trouwreportage.

Ik ben al 20 jaar werkzaam als trouwfotograaf in de regio Ede. Ik maak in deze 20 jaar dan ook met veel plezier trouwfoto’s in en rondom Ede, ik heb dan ook al heel wat trouwlocaties bezocht in Nederland.

Het leukste aan mijn 20 jaar als trouwfotograaf in Ede is dat elke reportage weer anders is. De éne keer regent het, de andere keer schijnt de zon. De één is ontspannen, de ander is emotioneel en gespannen, als trouwfotograaf leg ik het allemaal vast. Er is nog nooit een trouwdag geweest waar ik mij als trouwfotograaf verveeld heb. De variatie maakt het zo ontzettend leuk en zorgt ervoor dat het boeiend blijft.

Altijd stel ik me ten doel om er iets geweldigs van te maken en jullie als bruidspaar te begeleiden en op je gemak te stellen. Mijn enthousiasme en ervaring als trouwfotograaf gaan ervoor zorgen dat je trouwdag op een fantastische manier in beeld wordt gebracht.

De uitdaging van een goede trouwfotograaf in en rondom Ede is dat de techniek en het gevoel hand in hand moeten gaan. Puur alleen op gevoel fotograferen zonder de uitgebreide kennis van camera en belichtingstechnieken werkt misschien voor een aantal foto’s maar bruiloften staan er nou eenmaal om bekend dat er gefotografeerd moet worden in allerlei uitdagende situaties. Het is vanzelfsprekend dat jullie alle mooie momenten goed vastgelegd willen hebben door een trouwfotograaf!

Alleen iemand die de techniek door en door kent en zich daardoor volledig kan focussen op het neerzetten van de juiste sfeer zal dit kunnen. Met een technisch creatieve achtergrond en 20 jaar ervaring met trouwreportages, kunnen jullie er van op aan dat ik in elke situatie het moment perfect weet vast te leggen, zodat jullie keer op keer kunnen nagenieten van jullie bruiloft. Of de mensen die

Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen als trouwfotograaf in en rondom Ede? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik help jullie graag aan prachtige foto’s die jullie speciale dag jaren zullen koesteren.

Laat het door een professional doen als het goed is doe je het maar één keer in je leven.

Fotograaf Ede

Huwelijks fotografie

Fotograaf Ede

Trouw fotografie tarief

 

21 jaar ervaring
Mooi in een album verwerkt
Veel mogelijkheden
Hoogwaardige kwaliteit
Snelle levertijd
Bestanden zijn af te kopen
Buiten Ede 0.45 cent excl.btw per kilometer

Al vanaf 295,00

offerte fotograaf ede

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou fotografie opdracht(en).

Fotograaf Ede

waarom fotograaf ede

Fotografie is een combinatie van het kijken, luisteren en omgaan met mens en dier. Voor mij is het de kunst om het op een andere manier dan standaard neer te zetten. Dan valt de foto op en krijgt de foto veel meer aandacht. Professioneel en discreet, de werkwijze van allround fotograaf Ede Casper Korver.

Bij fotografie draait het niet alleen om de foto. Ook de afwerking en bewerking kan de foto nog mooier maken.  J kan bij mij in de WEBSHOP kijken wat de mogelijkheden zijn. Het adres voor mooie en bijzonder platen op verschillende materialen voor bij jou aan de muur.

Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de echte momenten zodat jullie spontane lifestyle foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie van kleur- en zwart-witfoto’s.

In mijn vrije tijd ben ik voortdurend bezig met fotografie. Ook dan vind ik het leuk om dingen vasteleggen. Wandelen en genieten van alles om je heen of tijdens een vakantie volledig losgaan met de camera.

Contactformulier

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.