Website fotografie ede

Fotograaf Ede

Website fotografie Ede

Website fotografie is een heel breed begrip en kan dus van alles zijn.  Een website kan enorm versterkt worden door aantrekkelijke foto’s waardoor je eigen stijl meteen zichtbaar wordt.  Vroeger werd er een willekeurig plaatje voor de website van een stockbureau gehaald. De juiste website fotografie zorgt er ook voor dat Google je website beter beoordeelt wat de vindbaarheid ook ten goede komt. De trend van nu is om op de website beelden te laten zien van de persoon die echt zelf aan het werk is en de omgeving van het bedrijf weergeven waar het product of dienst wordt gemaakt. Zo krijgt de klant een goed inzicht hoe en wat hij of zij kan verwachten door middel van de website fotografie. Het komt er dus op neer dat het allemaal wat persoonlijker wordt en de klant een goede indruk krijgt van jou en je bedrijf.

Bij website fotografie komt er meer bij kijken dan je denkt. Denk bijv. aan de verhouding hoe de foto wordt geplaatst. Is het voor een banner dan moet je hier vooraf al rekening mee houden. Zo ook wat betreft de kleuren! Het is natuurlijk mooi om dat aan te laten sluiten bij de beelden van de huisstijl van je website en zo kun je nog wel even verder gaan. Allemaal dingen waar we samen naar kijken om zo tot een mooi scala van beeldmateriaal te komen om de website door middel van de juiste website fotografie naar een hoger niveau te krijgen. Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt of als je een vrijblijvende afspraak wilt maken voor persoonlijke fotografie voor op jouw website.

De trend van nu is om je site zo persoonlijk mogelijk te maken dus met persoonlijke foto’s en in eigen omgeving.

Fotograaf Ede

website fotografie

Fotograaf Ede

Website fotografie tarief

 

Allround fotograaf
10 beelden (meerdere foto’s in overleg)
Zonder watermerk
Hoogwaardige kwaliteit
Snelle levertijd
Rechten vrij
Buiten Ede 0.45 cent excl.btw per kilometer

 

€195.- excl.btw per uur.

offerte fotograaf ede

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou fotografie opdracht(en).

Fotograaf Ede

waarom fotograaf ede

Fotografie is een combinatie van het kijken, luisteren en omgaan met mens en dier. Voor mij is het de kunst om het op een andere manier dan standaard neer te zetten. Dan valt de foto op en krijgt de foto veel meer aandacht. Professioneel en discreet, de werkwijze van allround fotograaf Ede Casper Korver.

Bij fotografie draait het niet alleen om de foto. Ook de afwerking en bewerking kan de foto nog mooier maken.  J kan bij mij in de WEBSHOP kijken wat de mogelijkheden zijn. Het adres voor mooie en bijzonder platen op verschillende materialen voor bij jou aan de muur.

Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de echte momenten zodat jullie spontane lifestyle foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie van kleur- en zwart-witfoto’s.

In mijn vrije tijd ben ik voortdurend bezig met fotografie. Ook dan vind ik het leuk om dingen vasteleggen. Wandelen en genieten van alles om je heen of tijdens een vakantie volledig losgaan met de camera.

Contactformulier

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.