over fotograaf ede

Fotograaf Ede

Biografie fotograaf Casper Korver

Ik ben Casper Korver geboren en getogen in Ede. Hier ben ik dan ook nauwelijks weggeweest, enkel alleen door een studie waardoor ik dan tijdelijk moest verhuizen. In mijn huidige situatie woon ik samen met mijn vriendin, dochter en bonus kinderen.

Het verhaal van hoe ik, Casper, mijn liefde voor fotografie heb ontwikkeld wil ik graag met jullie delen. Ik dacht vroeger namelijk altijd dat ik in de voetsporen van mijn vader wilde treden en dat verzekeringen, hypotheken en vastgoed ook mijn ding zouden zijn. Na hiervoor een studie te hebben gedaan bleek het tegendeel. Ik vond het saai en kon er niet mijn ei in kwijt. In die tijd was ik model bij een lokale fotograaf voor trouwkleding en andere mode gerelateerde shoots. Ik begon steeds vaker te denken aan fotografie en hoe het zou zijn om aan de andere kant van de camera te staan. Zo ben ik dus de fotovakschool te Apeldoorn gaan doen en merkte ik gelijk dat ik mij hier volledig op mijn plek voelde. De omgang met de mensen en het meedenken en creëren van bijzondere beelden is iets waar ik van geniet. Ik heb hier enorm veel geleerd en ben ook blij dat ik nog de grondbeginselen van de analoge fotografie heb meegekregen.  Beeld heeft mij dus altijd gefascineerd, zowel fotografie als video. Na de fotovakschool ben ik gelijk gaan werken in dienst bij een andere fotograaf. Hier heb ik 21 jaar lang ervaring kunnen opdoen en het vak kunnen uitoefenen. Na die 21 jaar werd het tijd om op mijn eigen benen te gaan staan. Om eerlijk te zijn is het een van de beste beslissingen die ik heb kunnen maken. Je eigen bedrijf runnen in je eigen stijl en op je eigen manier is iets wat mij elke dag weer aantrekt. Alles wat je doet heb je zelf in handen en daar geef je jouw eigen vorm aan.

Mijn motto is als ik mensen op de foto zet dat ik probeer ze zo gemakkelijk en vertrouwelijk mogelijk laat voelen. Dit is namelijk al de helft van je foto waard.

Ik weet dat het voor de meeste geen favo hobby is maar ik ga er dan ook voor zorgen dat je helemaal vergeten bent waar je eigenlijk voor kwam. Ik zie je graag voor de lens verschijnen.

Het allerleukste vind ik de omgang met de mensen om samen met hen tot een fantastische plaat of shoot te komen. Ik wil mensen omver blazen met mijn fotografie en zo een wow-effect creëren. Ik ga dan ook altijd voor het maximale en daar heb je soms heel veel geduld voor nodig. Nou is dat juist het gene wat ik heb met mijn klanten. Als ik in de rij van de kassa sta en het duurt heel lang heb ik dat helaas niet!

Fotograaf Ede

Het wauw effect wil ik graag met mijn foto’s creëren

Fotograaf Ede

Naast het fotograferen zit ik graag op mijn MTB en Racefiets. Heerlijk door de bossen te raggen en te touren in de omgeving van Ede. Naast het sporten vind ik het ook erg leuk om te koken met name op de greenegg voor familie of vrienden en dan heerlijk gezellig samen zijn met een goed gesprek en lekker glas wijn.

Heb je zelf een mooie foto gemaakt en wil je die op een mooie manier verwerken? Neem dan een kijkje in mijn webshop.

offerte fotograaf ede

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou fotografie opdracht(en).

Fotograaf Ede

Contactformulier

Fotograaf Ede

fotograaf ede

Cornelis Verduijnstraat 2
6711 XS Ede
T: 06-42449682
M: info@casperkorver.nl

KvK: 80697569
BTW: NL003088531B02

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.