Studio fotografie ede

Fotograaf Ede

Studio fotografie Ede

Heb jij altijd al graag een echt portret willen laten maken in de studio of een gave fotoshoot willen hebben? Maar denk je dat je daar niet geschikt voor bent of vind je het nog te spannend?

Dan ben je bij mij, Casper Korver, op het juiste adres. Iedereen kan bij mij terecht voor een studio portret of groepsfoto. Met de juiste aandacht en techniek worden jullie fotogeniek!

Waarom zou je kiezen voor een professioneel studio portret?

Er zijn heel veel redenen om de studio in te gaan. Denk aan een goede studio portretfoto van jezelf als promotie op bijvoorbeeld LinkedIn, voor de website van je eigen onderneming, voor de omslag van je eigen boek of de hoes van je CD. Misschien ben je een eigen portfolio aan het samenstellen of wil je een mooie studio portretfoto van jezelf voor wat afwisseling aan de wand om cadeau te doen. Een studio portret kan ook een mooie vereeuwiging van je familie of  kinderen zijn die je daarna een waanzinnige plek kunt geven in de huiskamer. Je creëert daarmee een echt kunstwerk in je eigen huis. Met Casper Korver kan het dan ook allemaal.

Laat daarom het studio portret maken door een professionele fotograaf! Want los van een goede camera en de juiste lenzen komt er heel wat deskundigheid bij kijken om een goede foto te maken. Ik let altijd extra goed op de belichting en zorg dat deze perfect is bij het studio portret.

Daarnaast kan de ervaring van de fotograaf het verschil maken. De omgang met het model is één van de belangrijkste dingen. Ik heb het altijd al leuk gevonden om met mensen om te gaan en te horen wat zij te vertellen hebben. Elk mens is uniek en dat wil ik graag vertalen in de studio portretfoto.

Heb jij nou deze hele tekst gelezen en ben jij razend enthousiast nadat jij de foto’s hebt gezien op deze pagina: studio portret? Neem dan vrijblijvend contact op!

De studio fotograaf Casper Korver in Ede en omstreken

Fotograaf Ede

Studio fotografie

Fotograaf Ede

Studio fotografie tarief

 

Studio in Ede
Er wordt een hele serie gemaakt
Proeven verzonden in een pdf
Prijslijst voor nabestellingen bij de proeven
Snelle levertijd
Buiten Ede 0.45 cent excl.btw per kilometer

 

Vanaf €49.00

offerte fotograaf ede

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou fotografie opdracht(en).

Fotograaf Ede

waarom fotograaf ede

Fotografie is een combinatie van het kijken, luisteren en omgaan met mens en dier. Voor mij is het de kunst om het op een andere manier dan standaard neer te zetten. Dan valt de foto op en krijgt de foto veel meer aandacht. Professioneel en discreet, de werkwijze van allround fotograaf Ede Casper Korver.

Bij fotografie draait het niet alleen om de foto. Ook de afwerking en bewerking kan de foto nog mooier maken.  J kan bij mij in de WEBSHOP kijken wat de mogelijkheden zijn. Het adres voor mooie en bijzonder platen op verschillende materialen voor bij jou aan de muur.

Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de echte momenten zodat jullie spontane lifestyle foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie van kleur- en zwart-witfoto’s.

In mijn vrije tijd ben ik voortdurend bezig met fotografie. Ook dan vind ik het leuk om dingen vasteleggen. Wandelen en genieten van alles om je heen of tijdens een vakantie volledig losgaan met de camera.

Contactformulier

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.