Social Media fotografie ede

Fotograaf Ede

Social Media fotografie Ede

Social media fotografie wordt naar mijn idee erg onderschat. Het is tegenwoordig zo belangrijk dat we beslist niet meer zonder kunnen. De meeste social media platformen kennen we wel: LinkedIn, Google+, Facebook, Instagram, Twitter en ga zo maar door. Maar denk ook aan een sollicitatie die je zou willen doen of voor een bedrijfspas, je hebt hier een geschikte foto voor nodig. De foto die hiervoor gebruikt wordt kan verschillen per account of doeleinde. Als social media fotograaf kijk ik samen met jou naar de oplossingen en mogelijkheden voor jouw social media profiel.

Social media fotografie zorgt voor een professioneel visitekaartje die beslist nodig is in deze moderne tijd. Het is hierbij belangrijk dat de foto opvalt en een bepaalde sfeer neerzet.

Ik verbaas me er wel eens over dat als ik bijvoorbeeld door LinkedIn scrol hoe vaak er zeer onprofessionele foto’s worden gebruikt.  In welke branche dan ook. Hoe vaak ik een foto zie van iemand die tijdens een etentje of tijdens de vakantie een foto plaatst met bijvoorbeeld een glas wijn voor zijn gezicht of een biefstuk op zijn bord. De foto is vaak te druk en niet gepast voor het desbetreffende social media platform. Ik denk dan dat deze persoon niet serieus bezig is met hoe diegene zich wil presenteren tegenover de rest van zijn of haar collega, concurrent of eventueel zijn nieuwe volgers. Als social media fotograaf kijk ik met je mee en kan ik je helpen om een professioneel en aansprekend visitekaartje te creëren voor jouw volgers. Ik geef advies over kleding, bespreek met je in welke branche je zit (dit zegt vaak al of je wat serieuzer of juist blij op de foto kan) en voor welk doeleinde je de foto zou willen gebruiken. In dit proces stel ik je als social media fotograaf op je gemak en zorg ik ervoor dat je een geschikte profiel foto krijgt waar je trots op kunt zijn.

Verder kan ik als social media fotograaf ook helpen met het creëren van mooi beeldmateriaal om de juiste sfeer neer te kunnen zetten op bijvoorbeeld Instagram. Door mooi beeldmateriaal te gebruiken op jouw social media kanalen trek je meer volgers aan. Dit kan erg handig zijn als ondernemer om nieuwe klanten te genereren.

Onderschat jouw visitekaartje op social media dus niet, het gaat er allemaal om hoe jij je presenteert en welk beeld jij wilt uitstralen met jouw foto. Ben jij benieuwd hoe ik jou kan helpen in dit proces? Neem dan contact met mij op!

Omdat ik in het centrum van Ede woon ben ik altijd lastminute inzetbaar voor jou socialmedia opdracht.

Fotograaf Ede

Social Media fotografie

Fotograaf Ede

social media fotografie tarief

 

Social media fotograaf
Er wordt een kleine sessie gemaakt
Zonder watermerk
Prijs is incl. 1 beeld voor div. schermdoeleinden.
Snelle levertijd
Rechten vrij
Meerdere beelden zijn af te nemen.

Vanaf €35,00

offerte fotograaf ede

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou fotografie opdracht(en).

Fotograaf Ede

waarom fotograaf ede

Fotografie is een combinatie van het kijken, luisteren en omgaan met mens en dier. Voor mij is het de kunst om het op een andere manier dan standaard neer te zetten. Dan valt de foto op en krijgt de foto veel meer aandacht. Professioneel en discreet, de werkwijze van allround fotograaf Ede Casper Korver.

Bij fotografie draait het niet alleen om de foto. Ook de afwerking en bewerking kan de foto nog mooier maken.  J kan bij mij in de WEBSHOP kijken wat de mogelijkheden zijn. Het adres voor mooie en bijzonder platen op verschillende materialen voor bij jou aan de muur.

Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de echte momenten zodat jullie spontane lifestyle foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie van kleur- en zwart-witfoto’s.

In mijn vrije tijd ben ik voortdurend bezig met fotografie. Ook dan vind ik het leuk om dingen vasteleggen. Wandelen en genieten van alles om je heen of tijdens een vakantie volledig losgaan met de camera.

Contactformulier

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.