Pasfoto’s ede

Fotograaf Ede

Pasfoto Ede

Pasfoto’s laten maken in en rondom Ede? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Bijna niemand vindt pasfoto’s maken leuk! Toch maak ik er een klein feestje van en zorg ik ervoor dat je weggaat met het gevoel dat het reuze meeviel en je tevreden bent met het resultaat van de gemaakte pasfoto’s.

Casper Korver Fotografie & Design uit Ede maakt voor elke toepassing de juiste foto. De overheid stelt specifieke eisen aan een pasfoto. Of het nou voor een paspoort, identiteitskaart, visum, rijbewijs of scooterbewijs is. Voor elk land kan er bij mij de juiste foto worden gemaakt en ik zit aangesloten bij de Pasfoto-organisatie.

Verder maak ik digitale pasfoto’s, deze pasfoto’s zijn geschikt voor bijvoorbeeld een sollicitatie of CV. Deze pasfoto’s worden via email naar je toe gestuurd. Ik beschik over de kennis en speciale software waardoor de foto gegarandeerd voldoet aan de vereisten. Om er voor te zorgen dat ik het perfecte plaatje van je maak kan ik de foto desnoods retoucheren. Alles naar jouw wensen.

Daarnaast moet een pasfoto altijd in kleur zijn gemaakt. Voor  15,00 euro kan je een mooie set pasfoto’s laten maken in Ede en kun je voorlopig vooruit. Wist je dat je op je paspoortfoto best met een zonnige glimlach mag staan?

Dus trek je mooiste blouse, trui of jasje aan, dan ga ik er voor zorgen dat je met de mooiste foto de deur uitloopt. Ik zie je graag voor mijn camera!

Fotograaf Ede

Pasfoto fotografie

Fotograaf Ede

Pasfoto tarief

 

Aangesloten bij de pasfoto-organisatie.nl
4 pasfoto’s voor Nederlands document
Digitaal mogelijk
Mogelijkheid voor andere internationale documenten
Snelle levertijd
Professioneel pasfoto software
Ook op lokatie mogelijk

€ 15.00

offerte fotograaf ede

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jou fotografie opdracht(en).

Fotograaf Ede

waarom fotograaf ede

Fotografie is een combinatie van het kijken, luisteren en omgaan met mens en dier. Voor mij is het de kunst om het op een andere manier dan standaard neer te zetten. Dan valt de foto op en krijgt de foto veel meer aandacht. Professioneel en discreet, de werkwijze van allround fotograaf Ede Casper Korver.

Bij fotografie draait het niet alleen om de foto. Ook de afwerking en bewerking kan de foto nog mooier maken.  J kan bij mij in de WEBSHOP kijken wat de mogelijkheden zijn. Het adres voor mooie en bijzonder platen op verschillende materialen voor bij jou aan de muur.

Mijn stijl is fris, puur en ongedwongen. Ik fotografeer de echte momenten zodat jullie spontane lifestyle foto’s krijgen waarop jullie jezelf herkennen. Ik hou van foto’s waarop die echte lach, trotse blik, lieve knuffel te zien is. Ik bewerk mijn foto’s zo natuurlijk mogelijk en hou van een mooie combinatie van kleur- en zwart-witfoto’s.

In mijn vrije tijd ben ik voortdurend bezig met fotografie. Ook dan vind ik het leuk om dingen vasteleggen. Wandelen en genieten van alles om je heen of tijdens een vakantie volledig losgaan met de camera.

Contactformulier

WhatsApp
Hallo, waar kan ik je mee van dienst zijn.